Verhuisdeken effen grijs

Verhuisdeken geweven effen

Effen grijs
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens geweven in een effen grijze uitvoering - zonder striping dus. Maat verhuisdekens 200 * 150. Ook deze geweven verhuisdekens met staffelkorting te bestellen. Levering uit eigen voorraad.

Effen grijze uitvoering

Verhuisdeken geweven effen uitvoering.
De standaard klassieke verhuisdeken voor all-round gebruik.

Maat 200 x 150, zware 1350 grams kwaliteit.

Geweven verhuisdekens effen uitvoering bestellen met aantrekkelijke staffelkorting!

Uiteraard ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een zware 1350 grams uitvoering.

Verhuisdeken / pakdeken / opslagdeken / woven blankets / moving blankets / geweven verhuisdeken

Maat; 200 x 150 cm. U besteld in deze rubriek de geweven verhuisdekens in effen uitvoering.

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven met een dubbele laag polyester (de weef) en gemaakt van vooral nieuwe textielvezels (voller van kleur). Verhuisdekens effen grijze uitvoering.

Toepassingen voor geweven verhuisdekens.

Verhuizingen en transport. Deze zware 1350 grams verhuisdeken is dus prima geschikt voor intensief gebruik. Geschikt voor transport bescherming, verhuizingen, opslagbescherming, machine transport en meer.

Het klassieke geweven verhuisdeken is het basisdeken voor creatief gebruik. Vele creatieve klanten maakten van deze deken hun eigen woonplaid, terrasplaid, kussens en meer.  Dit verhuisdeken is een extra, stevige kwaliteit door de dubbele polyester weef. Onze verhuisdekens zijn rondom 4-draad afgestikt (gelokt) met een wit dikker garen, duurzaam want prima geschikt voor veelvuldig gebruik en prima wasbaar op 40 graden. Kwalitatief de beste geweven verhuisdeken in de markt.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken op de verhuisdekens. Neem contact op voor meer info op info@packingsupport.be