Verhuisdekens geweven

Blauw striping
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens geweven in de maat 200*150. Met blauw - wit - gele striping. Eenvoudig online te bestellen. Verhuisdekens met aantrekkelijke staffelkorting.

Zwaar geweven verhuisdeken - 450 grams stof / m²

Uit voorraad geleverd

Verhuisdeken geweven.


De standaard klassieke verhuisdeken voor all-round gebruik.

 Maat 200 x 150, zware 1350 grams kwaliteit.

Geweven verhuisdekens bestellen met aantrekkelijke staffelkorting!

Uiteraard ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een zware 1350 grams uitvoering.

Verhuisdeken / pakdeken / opslagdeken / woven blankets / moving blankets / geweven verhuisdeken

Maat: 200 x 150 cm. U besteld in deze rubriek de geweven verhuisdekens in blauw-geel-witte striping.

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven met een dubbele laag polyester (de weef) en gemaakt van vooral nieuwe textielvezels (voller van kleur). Verhuisdekens gestreept.

Zware 1350 grams uitvoering dus prima geschikt voor intensief gebruik. Geschikt voor transport bescherming, verhuizingen, opslagbescherming, machine transport en meer.

De klassieke geweven verhuisdeken is het basisdeken voor creatief gebruik. Vele creatieve klanten maakten van deze deken hun eigen woonplaid, terrasplaid, kussens en meer.

Dit verhuisdeken is een extra, stevige kwaliteit door de dubbele polyester weef. Onze verhuisdekens zijn rondom 4-draad afgestikt (gelokt) met een wit dikker garen, duurzaam want prima geschikt voor veelvuldig gebruik en prima wasbaar op 40 graden. Kwalitatief de beste geweven verhuisdekens in de markt.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken op de verhuisdekens. Neem gerust voor meer info contact met ons info@packingsupport.be op.

Verzending uit voorraad.